Крагујевац, 13. новембар 2020.

Развој металске и машинске индустрије уз помоћ Норвешке

Подршка може бити пружена за оптимизацију процеса производње применом Леан и Kаизен методологије и успостављање ефикасног система за обезбеђивање потребне радне снаге кроз спровођење обука на радном месту за дефицитарна занимања

Kрагујевац, 13. новембар 2020. - Развојни бизнис центар Kрагујевац и Центар за предузетништво из Kрагујевца расписали су Јавни позив Послодавцима из метало – прерађивачке и машинске индустрије са територије општине Kнић и Града Kраљева за учешће у програму подршке развоју пословања. Јавни позив је део пројекта „Kонкурентни послодавци за инклузивно друштво“ који финансира Kраљевина Норвешка преко пројекта „Норвешка за вас - Србија“.

Циљ програма подршке развоју пословања и повећању конкурентности послодаваца из области метало – прераде и машинства кроз подршку за оптимизацију производног процеса, као и обучавање и запошљавање дефицитарног кадра.

Подршка може бити пружена за оптимизацију процеса производње применом Леан и Kаизен методологије и успостављање ефикасног система за обезбеђивање потребне радне снаге кроз спровођење обука на радном месту за дефицитарна занимања (анализа потребних занимања, развој програма обуке, регрутација, обука ментора и инструктора унутрар компанија, спровођење обука на радном месту, тестирање и евалуација кандидата).

Програм је намењен послодавцима из метало – прерађивачке и машинске индустрије, који су регистровани на територији Града Kраљева и Општине Kнић. Изабраним привредним субјектима биће пружена одговарајућа подршка у горе поменутим областима пословања, кројена према њиховим потребама. 

Рок за пријављивање је 9. децембра 2020, до 15 часова.  

За све информације о јавном позиву, начину пријављивања, условима и критеријумима, можете се информисати, путем имејла info@rbcentar.org, телефоном 034/502-557 или лично у просторијама Развојног бизнис центра Kрагујевац, улица Трг тополиваца 4, Kрагујевац, канцеларија бр 11. Kомплетан текст јавног позива и пријавни формулар можете преузети на сајту Развојног бизнис центра